Richtprijs

€ 250.000,-

Huidig bod

€ 0,-

Bouw
Soort woning Helft van dubbel
Type woning Helft van dubbel
Bouwtype Traditioneel
Bouwjaar 2004
Biedhistorie

Totaal 0 biedingen

Er kan nog niet of niet meer op dit object worden geboden.

Bezichtiging op afspraak

- Kijkmoment I: donderdag 05 november 2020 (15:00 - 17:30 uur) - Kijkmoment II: donderdag 12 november 2020 (15:00 - 17:30 uur) - Kijkmoment III: vrijdag 13 november 2020 (15:00 - 17:30 uur) (Vriendelijk verzoeken wij u om voor een afspraak voor deze kijkmomenten contact op te nemen met ons kantoor, zodat wij de bezichtigingen 1-op-1 kunnen inplannen). Is het niet mogelijk om op één van de genoemde kijkmomenten te bezichtigen, dan kan in overleg tussentijds ook een afspraak ingepland worden.

Prachtig wonen in de Marslanden in deze helft van dubbel woonhuis met aangebouwde berging en carport. 
De woning is gelegen aan de rand van woonwijk, dichtbij verschillende voorzieningen zoals scholen, buurtwinkels en op korte afstand van het centrum van Hardenberg en het waterpark.

Verkoper biedt deze woning vrijwillig aan via ons online bieden platform, waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. U bent van harte welkom deze woning in het echt te bekijken tijdens één van de kijkmomenten waarvoor u zich via ons kantoor kunt aanmelden. Daarnaast kunt u zich via onze site registreren en alle relevante documenten inzien en online bieden op deze woning. 

U KUNT TOT EN MET WOENSDAG 18 NOVEMBER 2020 ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING.

- Kijkmoment I: donderdag 05 november 2020 (15:00 - 17:30 uur)
- Kijkmoment II: donderdag 12 november 2020 (15:00 - 17:30 uur)
- Kijkmoment III: vrijdag 13november 2020 (15:00 - 17:30 uur)

(Vriendelijk verzoeken wij u om voor een afspraak voor deze kijkmomenten contact op te nemen met ons kantoor, zodat wij de bezichtigingen 1-op-1 kunnen inplannen).

Is het niet mogelijk om op één van de genoemde kijkmomenten te bezichtigen, dan kan in overleg tussentijds ook een afspraak ingepland worden.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet en trap-/provisiekast, vanuit de hal toegang tot open keuken met uitzicht door de straat, tuingerichte woonkamer voorzien van terrasdeur welke toegang verleent tot het tuinterras, vaste trap naar....

1e verdieping: overloop, 2 (slaap)kamers (mogelijkheid voor het realiseren van een 3e kamer), badkamer met o.a. ligbad, toilet en wastafelcombinatie, vaste trap naar....

2e verdieping: zolderberging met o.a. c.v.-opstelling en wasm.aansluiting, zolderkamer voorzien van dakramen.

Bijzonderheden:
- Ligging: gelegen aan de rand van woonwijk 'Cirkel II', in het uitbreidingsplan 'Marslanden', op korte afstand van scholen, buurtwinkel(s) en het winkelcentrum van Hardenberg. 
- Keuken: keurige keuken voorzien van inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combi/magnetron, koelkast en vaatwasser. 
- Verdieping: mogelijkheid voor het realiseren van een extra (slaap)kamer op de verdieping. 
- Tuin: besloten tuin, gelegen op het zuid-westen. 

Kortom: een ideale (starters)woning, gelegen in nieuwbouwwijk, op een aantrekkelijke locatie en welke zeker een bezichtiging waard is !!

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor tel. 0523 - 680865

Wij zijn u graag van dienst !!

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlak 111 m2
Inhoud 465 m3
Perceeloppervlak 251 m2

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Voorzien van aangebouwde berging en carport.

Tuin
Oppervlakte 80 m2

Vragenlijst
Kadastrale kaart
Meetrapport
Plattegronden
Brochure
Log in om te downloaden
Overzicht
Kamferbekestraat 3, Hardenberg